06
Set
2019

SIRCAT PARTICIPA AL 75 ANIVERSARI DEL GREMI DE TALLERS DE BARCELONA

Escrit per Super User on Divendres, 06 Setembre 2019 08:21.

 

El 15 de juny de 2019 el Gremi de Tallers de Reparación de Automóviles de Barcelona va a celebrar el seu 75 aniversari en una jornada festiva al Sant Jordi Club de Barcelona.

La jornada va tenir un gran èxit de convocatòria i va reunir tallers, famílies i empreses col·laboradores, combinant l'entreteniment amb la temàtica professional.

Sircat va ser-hi present amb el Muntatge d'un estand on es promovia, tant per a nens com adults, el reciclatge i la conscienciació mediambiental d'una forma lúdica.

Podeu accedió a un video de la jornada mitjançant el següent enllaç:  https://youtu.be/r1l8f5_2wMU

10
Nov
2016

SIRCAT COL·LABORA AMB EL GREMI DE TALLERS DE BARCELONA EN EL SEMAFOR DE GESTIO DE RESIDUS

Escrit per Super User on Dijous, 10 Novembre 2016 11:38.

Sircat ha col·laborat activament amb el Gremi de Tallers de Reparació d’Automòbils de Barcelona en la elaboració i difusió del Semàfor de la Gestió de Residus, que s’engloba dintre del Projecte Sostenibilitat 3.0 amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

El semàfor és una eina online d’auto-avaluació adreçada als tallers per ajudar-los a:

  • Clarificar quins son el aspectes normatius essencials que han de cumplir.
  • Saber on s’ha d’incidir per ser més eficients en la gestió.
  • Avaluar el serveis que reben actualment en matèria de residus i quin valor afegir podrien oferir-li.

La eina genera un informe confidencial pel taller amb els resultats del grau de sostenibilitat, relació servei/preu i potencials deficiències a corregir i millorar.

Podeu accedir-hi mitjançant el següent enllaç: http://www.gremibcn.com/Taller30/semafor.html.

15
Oct
2014

SIRCAT PRESENTA EL NOU PORTAL ONLINE A LES JORNADES INNOTALLER

Escrit per Super User on Dimecres, 15 Octubre 2014 11:38.

Durant la celebració de la vuitena edició de les Jornades INNOTALLER, organitzades pel Gremi de Tallers de Barcelona, centrades en el foment de la innovació i el coneixement de tecnologies a l’abast dels tallers, SIRCAT va presentar el seu nou Portal Online.

Aquest nou i innovador servei dota al taller de totes les eines per complir amb la normativa en matèria ambiental, permetent-li dur un control exhaustiu de la serva gestió de residus, i agilitzant considerablement el cobrament dels residus abonables generats.

Si desitja més informació no dubti en posar-se en contacte amb qualsevol de les delegacions de SIRCAT.

21
Oct
2011

IQS + SIRCAT

Escrit per Super User on Divendres, 21 Octubre 2011 16:29.

 

IQS Shool of Management y SIRCAT (Servicios Integrales de Residuos de Cataluña), han signat un acord de col·laboració per a la investigació acadèmica i empresarial. Aquest conveni permetrà la recerca acadèmica i l’explotació docent de les experiències empresarials recollides a la trajectòria de servei de SIRCAT. 

L'objectiu de l'acord és l'estudi docent mitjançant un cas, de les experiències empresarials recollides a la trajectòria de SIRCAT com un exemple de model de creació i llençament d'un servei innovador dins el marc de les Pymes espanyoles i catalanes. L'acord constitueix un apropament de la realitat empresarial al món docent i universitari.

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y brindarle una grata experiencia. Si continúa navegando por este sitio web, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información accediendo a nuestra política de cookies.